Uitdaging

Bij The Craft Stamper Blogis net een nieuwe uitdaging gestart. Nu de kerstkaarten klaar en verstuurd zijn, is het weer tijd om aan een uitdaging mee te doen. De opgave was om een kaart te maken met de “Ombré techniek” én een of meer stempels te gebruiken.Ik emboste een kaart en gebruikte diverse kleuren distress inkt om een regenboogeffect te krijgen. Theekop en theepot zijn gestempeld en gestanst, klein kaartje met zelfgeschreven tekst erop om het af te maken. Hopelijk bevalt het jullie!

The Craft Stamper Blog just started a new challenge. Now my Christmas cards are all ready for sending away I loved to participate in this challenge for a card made with the “Ombré technique” and to use one or more stamps.

 

So I embossed a card, coloured it with several distress inks to get an rainbow effect. Cup and teapot are stamped and cut out with dies. Just a smal handwritten card to complete it all. Hope you like it!

5 thoughts on “Uitdaging

Comments are closed.