Slim bedacht

Afgelopen weekend hoorde ik dat er zoveel kinderen verdwaald waren op het strand.
Ik zit al lang niet meer in de kleine kinderen en oma ben ik nog niet, dus het is gene probleem voor mij. Toch vond ik het vreemd dat kinderen juist nu kwijt raken. Pappie en mammie hebben vast hun smartphone mee naar het strand genomen, dus waarom geen armbandje gemaakt met daarop hun telefoonnummer. Raakt je kind dan kwijt, dan kan het iemand laten bellen en kun jij je kind ophalen.
Dat ik niet alleen zo’n slim idee had, bewijst deze tip, van een “Lazy mom”. Zij levert er zelfs de nummerkralen bij.

3 thoughts on “Slim bedacht

  1. Schrijf het telefoonummer met balpen op de arm van je kind. Kan niet worden verloren zoals zo’n armbandje en blijft minder gauw ergens achter hangen.

  2. Maar laatst zag ik toch op televisie de reddingsbrigade of hoe die club heten mag plastic armbandjes uitdelen aan kinderen. Daar moesten hun ouders het mobiele nummer op schrijven. Dus men is er wel mee bezig.

    Ik las van een kindje dat alleen was op het drukke strand. De ouders waren namelijk even een hapje gaan eten. Die vallen bij mij in de categorie: over 9 maanden heb je een nieuwe.

Comments are closed.