Knutzels’ Duplicate Spel (slot)

Jacqueline en Bettie hielden vol en stuurden ook deze week weer een woord in. Met de gegeven letters was het moeilijk een een woord te vinden, maar het lukte Bettie om de hoogste score te behalen. Zij legde op A13 V het woord GEN, dat 15 punten opleverde. Omdat dit de laatste ronde is, staan hieronder de woorden en de eindscore.

Van alle deelnemers heeft Ria S. met 493 punten het hoogste aantal punten verzameld.

PS:

Alle scores worden met een speciaal voor Scrabblepartijen geschreven programma gecontroleerd. Daarmee is de hoogst haalbare score te vinden en speelt (buiten mededinging) ook de computer mee, die ik Meester EINSTEIN heb genoemd.
Hij gaf aan dat er een nog hogere score te behalen was, namelijk DER (op H11 horizontaal), dat 19 punten zou hebben opgeleverd. 

Helaas bleek in de praktijk dat het spel toch te traag en weinig spannend was. Iedereen die heeft meegedaan, wil ik hartelijk bedanken.
Ik heb veel tijd en werk in de voorbereiding en uitwerking gestoken en daar ook veel plezier aan beleefd. Desondanks heb ik besloten geen nieuw spel te starten. Dit was dus het einde van Knutzels’ Duplicate Spel.

One thought on “Knutzels’ Duplicate Spel (slot)

  1. Els heel erg bedankt dat je dit voor ons mogelijk hebt gemaakt. Ik vond het erg leuk om mee te doen en keek uit naar de zaterdag om weer een woord te kunnen maken.

    Jacqueline

Comments are closed.