Knutzels’ Duplicate Spel (8)

Deze week waren niet zoveel woorden mogelijk, maar twee verschillende woorden werden gevonden. Zoals je hieronder ziet, legden Bettie, Renée vdG en Ria S. alle drie VELOS (39 punten), dat ook door Meester EINSTEIN als hoogst haalbare werd gevonden. Dat werd dan ook gelegd.De gevonden woorden kunnen uitsluitend met onderstaand formulier worden ingezonden. De inzendtermijn sluit op woensdagavond as. om 24.00 uur.
Nieuwkomers zijn altijd welkom. Zij worden geacht in de niet gespeelde rondes de laagste score te hebben behaald.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

PS:
Alle scores worden met een speciaal voor Scrabblepartijen geschreven programma gecontroleerd. Daarmee is de hoogst haalbare score te vinden en speelt (buiten mededinging) ook de computer mee, die ik Meester EINSTEIN heb genoemd. Deze week werd Meester EINSTEIN dus verslagen door Bettie, Renée en Ria!