Knutzels’Duplicate Spel (3)

De inzenders van vorige week deden gelukkig bijna allemaal weer mee; en er was een nieuwkomer. Er werden diverse woorden gevonden, zoals hieronder te zien is.

Het woord met de hoogste score BABY (F7 vert.) werd gevonden door Renée vdG, en wordt gelegd. Hoewel Ria S. hetzelfde woord vond, legde zij dat op een andere plaats waardoor haar score lager was. Helaas accepteerde de computer het woord van Rina (HAUK) niet. Het leverde dus geen punten op.

De gevonden woorden kunnen uitsluitend met onderstaand formulier worden ingezonden. De inzendtermijn sluit op woensdagavond as. om 24.00 uur.
Nieuwkomers zijn altijd welkom.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

PS:
Alle scores worden met een speciaal voor Scrabblepartijen geschreven programma gecontroleerd. Daarmee is de hoogst haalbare score te vinden en speelt (buiten mededinging) ook de computer mee, die ik Meester EINSTEIN heb genoemd.
Hij gaf aan dat er een nog hogere score te behalen was, namelijk TABBY (op E7 verticaal), dat 34 punten zou hebben opgeleverd. (Tabby =
Kat met cyperse tekening)

2 thoughts on “Knutzels’Duplicate Spel (3)

  1. Kun je een voorziening maken (bijv. het spel als categorie instellen) zo dat er een link komt naar alle afleveringen van het spel?

Comments are closed.