Knutzels’ Duplicate Spel (2)

Zeven inzenders een woord voor Knutzels’ Duplicate Spel ingezonden.
De gevonden woorden met de scores staan hier:

Het woord met de hoogste score FAATJE werd gevonden door Renée en wordt gelegd.

De gevonden woorden kunnen uitsluitend met onderstaand formulier worden ingezonden. De inzendtermijn sluit op woensdagavond as. om 24.00 uur.
Nieuwkomers zijn altijd welkom.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

PS:
Alle scores worden met een speciaal voor Scrabblepartijen geschreven programma gecontroleerd. Daarmee is de hoogst haalbare score te vinden en speelt (buiten mededinging) ook de computer mee, die ik Meester EINSTEIN heb genoemd. Hij gaf aan dat er een nog hogere score te behalen was, namelijk AFAATJE (op G8 horizontaal), dat 86 punten zou hebben opgeleverd. (AFA = anti-facist, AFAATJE = kleine AFA).

8 thoughts on “Knutzels’ Duplicate Spel (2)

 1. @Nanos: ja, dat gebeurt soms. Ik trek de letters echt geheel willekeurig (met Random.org). Ik speel zelf regelmatig Duplicate in een club en dan worden er ook hele vreemde woorden gelegd. Soms gokken spelers en dan kan het gebeuren dat het woord wordt afgekeurd, omdat het niet bestaat.
  De eerste beurten vind ik zelf nooit zo interessant, maar later als er woorden aangelegd kunnen worden, dan wordt het spannend wat de hoogste score oplevert.
  Ik hoop dan ook dat je mee blijft doen.

 2. Jammer dat het eerste woord al zo’n ongelukkig woord is. Faatje, staat dat echt zo in een liedje of verzin je dat ter plekke? Afaatje is nog gekker en veel gekker moet het voor mij toch niet worden.

 3. @Wieneke: Nee, je mag geen onzin sturen, want dat wordt onherroepelijk afgekeurd. Alle woorden worden gecontroleerd en moeten in de laatste SWL (scrabble woorden lijst) staan.
  Al zal het woord FAATJE nou niet zo vaak gebruikt worden.

 4. Ja, dahaaaag!
  Dan mag je dus de grootste onzin insturen? Ik dacht dat het allemaal woorden zouden moeten zijn die ergens in een woordenboek staan.

Comments are closed.