Kerstkrans

Vorig jaar zette Cora van Cleary Vintage een heleboel oude kerstplaatjes op haar blog.
Ik vond ze zo leuk en heb ze bijna allemaal op mijn computer gedownloaded. Eigenlijk met het idee er kerstkaarten van te maken. Maar chaoot als ik soms kan zijn, dat hele idee vergat ik en ik maakte hele andere kerstkaarten.

Toch heb ik de plaatjes voor een groot deel uitgeprint, uitgeknipt of gestanst met de Cuttlebug en van een kadertje voorzien. Daarna heb ik een oasis-krans bekleed met bladeren en de kleine vintageafbeeldingen erop geprikt. Strik er om en nu hangt hij te pronk in onze hal.

Vrolijk Kerstfeest!

Last year Cora of Cleary Vintage published lots of lovely vintage Christmas images. I loved them and downloaded them to my computer with the intention to use them for this year’s Christmas cards. But being somewhat chaotical I forgot this project and did not use the images.

However, I used them in another way. I printed them out, cut them out by Cuttlebug and gave them a nice border. Then I took an oasis-form, covered it up with leaves and pinned the images on it. A nice bow completed it.

Thank you Cora.
Have a nice Christmas and a happy 2011.

2 thoughts on “Kerstkrans

Comments are closed.