Spelletje #45

Soms moet ik berichten al veel vroeger inplannen, en dan kan het voorkomen dat een oplossing niet meegeteld wordt. Uiteraard maak ik dat later weer in orde. Zo herkende Yvonne in spel 43 de vlag van Sittard-Geleen en verdiende daarmee 1 punt.

Veel mensen herkenden in het detail van vorige week het oude 100 gulden bankbiljet. Er waren twee biljetten in omloop, één met een houtsnip en één met een steenuil. Om deze laatste ging het dus. Het werd uitgegeven in 1992 en was tot 2002 in omloop.

Hanneke, Henk, Jacqueline, Rina, Yvonne en Bettie waren onze oude bankbiljetten nog niet vergeten en verdienden daarmee elk 1 punt.

Misschien is dit wel een makkie. Dat kan ik soms heel moeilijk beoordelen. Maar dit gebouw was mij totaal onbekend.Ik kwam het tegen op internet, dus het is te traceren!

Om welk gebouw gaat het hier?

Antwoorden kunnen, uitsluitend per e-mail, worden gezonden aan:
spelletje@knutzels.nl