Welkom

Een nog maagdelijk leeg weblog. Nog geen berichten, maar al wel wat links naar anderen. En natuurlijk naar mijn “oude” blog. Dat blijft lopen tot het eind van 2009, met elke dag een gedicht.

Maar om 00.01 uur op 1 januari 2010 gaat dit blog van start. Ik hoop dat je dan nog eens langs komt.

Hartelijke groeten,

KnutzEls

6 thoughts on “Welkom

  1. Hoi Els, ik wens je veel succes met je nieuwe webblog. Je 365 gedichten in je ‘oude’ blog van vorig jaar waren met zorg door je geselecteerd; ik heb ze alle met plezier gelezen. En de begeleidende illustraties pasten er perfect bij, zij gaven duidelijk de strekking van het gedicht weer! Mijn complimenten hiervoor! Ik ben er van overtuigd dat je nieuwe blog ook prettig leesbaar zal zijn met interessante onderwerpen. Als kookhobbyist ben bijvoorbeeld heel benieuwd naar je wekelijks recept. Ik hoop van harte dat je drommen bezoekers op je nieuwe blog krijgt; nogmaals veel succes ermee. En wat jezelf betreft, voor 2010 een goede gezondheid en veel geluk toegewenst!!

  2. Hoi Els,
    Leuk je nieuwe log, maar je oude was ook al leuk. Veel plezier eraan gewenst. Ik wil zelf ook beginnen met een log maar ik zie er nog tegenop, We zoeken wel weel contact. groetjes,

    Dorothé

Comments are closed.