Muisje

Mama Muis zet dit jaar elke dag een muis op haar blog. De meeste maakt ze zelf, maar sommige muizen zijn te gast.
En één van de gastmuizen was mijn Bruidsmuis.
Ze begon haar leven ruim 30 jaar geleden. Toen maakte ik haar voor een wedstrijd van het tijdschrift Handwerken. Helaas, ze werd afgekeurd als knuffelmuis, maar won wel een extra prijs, als Bruidsmuis.

Dat schoonheid geen garantie is voor geluk bleek toen bruidegom met de noorderzon vertrok en never meer iets van zich heeft laten horen. Maar gelukkig, ze is geheel opgefleurd door haar bezoekje aan Mama Muis en de vele andere muizen.

One thought on “Muisje

  1. Wat een creativiteit nou toch weer en nou bedoel ik niet alleen jouw bruidsmuis, Els. Die is geweldig hoor, maar ik bedoel ook de vrouw die iedere dag een muis verzint. hoe bestaat het…

Comments are closed.