Recept

Deze week maakte ik deze herfststamppot. Past uitstekend bij de vallende bladeren en wat onbestendig weer.

Voor 2 personen:

400 gr. Vastkokende aardappelen
1 knolselderij
150 gram spekblokjes
2 eetlepels pesto
4 eetlepels geraspte kaas, vermengd met
2 eetlepels paneermeel
peper, zout
olijfolie

 

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bak de spekblokjes uit tot ze knapperig zijn.
Schil de aardappelen en maak de knolselderij schoon. Snijd beide groentes in ongeveer even grote blokjes.
Kook de aardappelen en knolselderij beetgaar, giet af en stoom even droog.
Vet een ovenschaal in met wat (olijf)olie.
Meng aardappelen, knolselderij, pesto en spekblokjes voorzichtig door elkaar. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Schep in de ovenschaal en strooi het kaas/paneermeel er over.
Laat in de oven ongeveer 25 minuten gratineren.
EET SMAKELIJK!!

Bron: http://www.janhof.nl

One thought on “Recept

Comments are closed.