Deanna Durbin

Ze was het idool van Anne Frank en van mijn zus. Ze had een prachtige stem en een charmant voorkomen. Het succes dat ze had met haar films was groot, maar Deanna Durbin besloot al vroeg dat het sterrenleven niets voor haar was. “Ik kan toch niet tot in lengte van dagen dat leuke meisje blijven dat alles oplost en in gezang uitbarst” heeft ze eens gezegd. Ze ging met pensioen nog voor ze 30 was. Uiteindelijk stierf ze afgelopen  april op 91-jarige leeftijd. Maar haar stem zal nog altijd te horen blijven:

http://www.youtube.com/watch?v=0rya3UCO5Ao

 

Deze entry is geplaatst op dinsdag 7 mei 2013 om 06:00 en is opgeslagen onder Actueel, Radio en TV, Zoeken en vinden op internet. Je kan commentaar op deze entry volgen door middel van de RSS 2.0 feed. Commentaar of pings zijn momenteel niet mogelijk.

1 Comment

  1. Chantal zegt:

    Van haar heb ik dus nog nooit gehoord…

    dinsdag 7 mei 2013